Ring til os

Varmepumper

Varmepumper

En varmepumpe er en energieffektiv varmekilde, der skåner miljøet og samtidig mindsker elregningen. Ved at skifte fra oliefyr til en varmepumpe, kan mange halvere deres årlige varmeregning, hvorfor varmepumper er kendte for at være aldeles energieffektive og dermed også en økonomisk rentabel løsning.
 
Der findes flere forskellige varmepumper, men de mest klassiske er luft/vand-varmepumper, som genererer varme til for eksempel radiatorer og gulvvarme, samt jordvarmepumper, som udnytter jordens temperaturer, og dermed genererer billig varme til boligen.
 
Hos FH Tech hjælper vi gerne med både rådgivning om valg af varmepumpe og montering af din nye varmepumpe. Vi er desuden eksperter i alle slags varmepumper, og derfor kan vi montere din nye varmepumpe, uanset hvilken varmepumpe, du har valgt at investere i.


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Udskift dit gamle oliefyr med rådgivning fra FH Tech

Har du besluttet dig for at udskifte dit oliefyr og erstatte det med en mere moderne varmepumpe? Det kan sjældent betale sig, at beholde et ældre oliefyr, da det både er dyrt og samtidig belaster miljøet. Ifølge Energistyrelsen, kan du reducere CO2-udledningen til ⅓, når du vælger at erstattet oliefyret med en varmepumpe – en vigtig besparelse, der er med til at gøre dine vaner mere klimavenlige.
 
Hvilken varmepumpe du skal købe, afhænger af mange forskellige faktorer, herunder hjemmets størrelse. Er du i tvivl om, hvilke varmepumpe der passer til dig hjem, står vi gerne klar med kyndig rådgivning og vejledning.
 

Montering af varmepumper

Hos FH Tech tilbyder vi montering af varmepumper og varmepumpeservice. Vi monterer med stor sikkerhed og effektivitet, og sørger altid for at tingene virker, inden vi overlader det til dig. Ønsker du montering af belysning, andet boliginstallation eller el tjek af hele hjemmet, står vi også klar, til at hjælpe med det.
 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos FH Tech er vi specialister i varmepumper, og derfor tilbyder vi montering af varmepumper til gode priser. Har du brug for hjælp til en specifik opgave, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 25 70 60 60 eller på email fh-tech@fh-tech.dk.