Ring til os

Alarm og overvågning

Alarm og overvågning

Har du brug for hjælp til installation og opsætning af tyverialarmer og overvågning i din private bolig? I det moderne hjem er det blevet normalt at opsætte alarm og overvågning, for at sikre sig mod tyveri. Et alarmsystem kan naturligvis alarmere dig, hvis der skulle komme indbrud, men kan samtidig virke præventivt, da det kan skræmme tyvene bort.
 
Hos FH Tech hjælper vi dig med installation og opsætning af alarm og overvågning, så du kan sove trygt om natten, uden at skulle tænke på ubudne gæster.


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Installation og opsætning af dit alarmsystem

Et alarmsystem består af flere forskellige sensorer, som alle fører ind til et alarmpanel. Sensorerne er placeret rundt omkring i hjemmet, og opfanger en af sensorerne bevægelse, vil der typisk afgå en sirene. Derudover er mange alarmsystemer udstyret med teknologi, der medfører, at du selv samt din nabo og tætteste familie, bliver informeret om, at alarmen er gået. Nogle systemer har tilmed både alarm og overvågning, men videoovervågning kan også købes og installeres separat.
 
Hos FH Tech har vi hele 20 års med installation af mange forskellige alarmsystemer og kameraovervågning, og vi er hele tiden opdateret på den nyeste teknologi. Vores teknikere kan derfor hjælpe dig med installation og opsætning, uanset hvilken alarmsystem der er tale om. Vi sørger for, at systemet er opsat korrekt, og at sikkerheden er i top.

Vi rådgiver dig til valg af alarm og overvågning

Der findes mange forskellige alarm- og overvågningssystemer på markedet, og derfor kan det være uoverskueligt, at skulle vælge det perfekte system. Hos FH Tech rådgiver vi dig gerne i hvilket system, du skal købe. Alarm og overvågning udvikles i takt med den teknologiske udvikling, og med øje for både rådgivning i den nyeste teknologi, installation og opsætning, følger vi hele processen til dørs. Har du brug for hjælp til installation af varmepumper, belysning eller andet boliginstallation, kan vi også hjælpe dig med dette.