Ring til os

Tryghedsaftale

Tryghedsaftale

Hos FH Tech tilbyder vi en tryghedsaftale fra 49 kroner per måned. Vores tryghedsaftale er for dig, der ønsker at skabe tryghed i din bolig, og vide at vi kun er et opkald væk, hvis der skulle opstå komplikationer på dine el-installationer. Du skal dermed ikke forholde dig til forskellige vvs’ere og elektrikere – vi er din faste kontakt, og står altid klar til at hjælpe dig, også hvis du har brug for akut hjælp.


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Månedlig serviceaftale

Med vores tryghedsaftale er vi til rådighed alle ugens dage, og som kunde skal du kun betale normalpris plus eventuelt overarbejdstillæg. Uanset weekendtillæg og skæve arbejdstider, kommer du dog ikke til at betale mere end 1600 kroner, når du tilkalder en elektriker.
 
Vælger du at abonnere på vores månedlige tryghedsaftale, får du også en årlig gennemgang af boligens elinstallationer, samt en mundtlig redegørelse for mulige mangler og udfordringer. Udgangspunktet er, at man som kunde binder sig til tryghedsaftalen i 12 måneder, hvor man betaler fra 49 kroner per måned.

Få hurtig og akut hjælp alle ugens dage

Der findes mange scenarier, hvor der er akut brug for en elektriker eller vvs’er. Ringer du efter FH Tech, kommer vi så hurtigt vi kan, hele døgnet, alle ugens dage. Vi sørger for at løse dine akutte problemer, og kan fejlens ikke udbedre 100 % på det pågældende tidspunkt, finder vi en midlertidig lovlig løsning, og arbejder videre på en holdbar løsning inden for normal arbejdstid den efterfølgende hverdag.
 
Vores tryghedsordning gælder for alle faste installationer.  Vi bliver typisk tilkaldt ved løse forbindelser der medfører udfald i boligen, eller defekte komponenter, såsom tavlekomponenter.
 
For at give dig et indblik i fordelene ved tryghedsaftalen og priserne på de forskellige ydelser, får du her to scenarier:
 
Scenarie 1
Hr. Jensen bor i en treværelses lejlighed, og en lørdag eftermiddag klokken 16 kan der ikke tilgås strøm i lejlighedens stue. Hr. Jensen ringer derfor til FH Tech, og vi ankommer en time efter opkaldet. Her kan vi hurtigt konstatere, at der er en løs forbindelse i klemlisten. Fejlen udbedres og Hr. Jensen har igen strøm i hele boligen. Prisen for det udførte arbejde er 575,00 kroner + et overtidstillæg på 250,00 kroner. Den samlede pris bliver derfor 725,00 kroner eksklusiv moms.
  
Scenarie 2
I et hus kobler RCD-relæet ud, og slukker for strømmen i hele huset. Det er lørdag, klokken er 22.00 og Hr. Jensen ringer til FH Tech. Vi ankommer cirka en time efter opkaldet, og kan hurtigt konstatere, at det er husets vandvarmer, der kobler relæet ud. Vi er derfor nødsaget til at demontere vandvarmeren, og der er igen strøm i huset. Hr. Jensen må dog undvære varmt vand til den efterfølgende dag, hvor vi kommer tilbage, for at ordne det sidste. Prisen for det udførte arbejde er 575,00 kroner + et overtidstillæg på 250,00 kroner. Den samlede pris bliver derfor 725,00 kroner eksklusiv moms.
 
Har du spørgsmål til de to scenarier, eller har du øvrige spørgsmål til tryghedsaftalens omfang, priser, fordele eller andet, er du altid velkomne til at kontakte os. Hos FH Tech sætter vi altid kundens behov i fokus, og derfor kommer tryghed, sikkerhed og veludført arbejde altid i første række. Har du brug for hjælp til installation af tyverialarmer, el-tjek eller boliginstallation, står vi også klar, til at hjælpe med dette.

Telefon 25 70 60 60 eller på email fh-tech@fh-tech.dk.