Ring til os

Profil af FH-Tech

Om FH-Tech

FH Tech er et ungt firma, der trods sin unge alder, har hele 20 års erfaring i branchen. Vores kerneområder er installation, vandteknik, kabler og automation – men vi tilbyder også montering af alarmsystemer, nød og panikbelysningboliginstallation og installation af belysning i butikker.

Hos os er ingen opgaver for store eller for små. Vi har en bred kundeskarer, herunder både private og erhverv, og vores opgaver varierer tilmed meget. Fælles for alt vores arbejde er, at vi sætter stort fokus på kvalitet, sikkerhed og fleksibilitet. Vores teknikere er stolte fagfolk, som dygtiggør og specialiserer sig i takt med udviklingen i deres dag. Også derfor er vi altid opdateret på den nyeste programmering og teknologi, så I kan få en opdateret og langtidsholdbar løsning. 

Tæt samarbejde med fagfolk

Nogle opgaver spænder bredt, og kræver derfor nye og kompetente øjne, fra ansatte i øvrige brancher. Hos FH Tech er vi specialiseret i projektstyring, og har derfor adgang til et komplementært netværk af fagfolk, heriblandt rådgivende ingeniører og arkitekter. Dette betyder, at vi i de fleste tilfælde kan tilbyde dig en komplet løsning, så du slipper for kontakt med mange forskellige fagfolk.