Ring til os

Nød og panikbelysning til erhverv

Nød og panikbelysning til erhverv

Det er lovpligtigt at have nødudgange og flugtveje, i lokaler og butikker, hvor der færdes mange mennesker – og det er samtidig også lovligt, at have nød og panikbelysning, så man kan se vejene i pressede nødsituationer. Hos FH Tech sørger vi for levering og opsætning af nød og panikbelysning til din virksomhed, så I lever op til de gældende sikkerhedskrav, og samtidig skaber tryghed for alle medarbejdere.


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Projektering, levering og opsætning

Ønsker du sikker nød og panikbelysning, kan vi hos FH Tech sørge for projektering, levering og opsætning af belysning. Vi samarbejder med førende leverandører af komponenter til nød og panikbelysning – alle komponenter, der lever op til de lovpligtige sikkerhedskrav. Vi udfører blandt andet en komplet projektering, levering og opsætning af alt sikkerhedsbelysning, som består af flugtvejsbelysning, herunder belysning af udgangsskilte, flugtvejsskilte og henvisningsskilte.
 
Der findes mange forskellige former for nød og panikbelysning, og det kan derfor være svært at vælge mellem de forskellige muligheder, og samtidig finde ud af, hvilke former for  belysning som er lovpligtige, godkendte og som skaber størst sikkerhed. Er du i tvivl om, hvilken belysning, I mangler, kan du altid kontakte os for kyndig rådgivning og vejledning.

Kontakt os i dag

Hos FH Tech har vi styr på de gældende sikkerhedsregler, og overlader du levering og opsætning af nød og panikbelysning til os, garanterer vi et holdbart og sikkert resultat, som vil være behjælpelig i en nødsituation.
 
Ønsker du hjælp til nød og panikbelysning, er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Vi står tilmed klar med support og rådgivning, og er du i tvivl om, hvorvidt din virksomheds nød og panikbelysning allerede lever op til kravene, rykker vi gerne ud til et uforpligtende gennemsyn. Vi kommer ud og ser på din bygning, og aflægger vores bud på, hvad det vil kræve at gøre virksomheden 100 % sikker. Herefter monterer og installerer vi den belysning, der måtte mangle – nemt, hurtigt og sikkert. Kontakt os for et el-tjek, så vi sammen kan finde dem mest hensigtsmæssige nød og panikbelysning.

Telefon 25 70 60 60 eller på email fh-tech@fh-tech.dk.