Ring til os

Belysning

Belysning

Ved at installere ny og mere effektiv belysning kan du spare penge og samtidig opnå bedre lysforhold i hele boligen. Lys er et helt centralt element i hjemmet, og den rigtige belysning skaber de bedste forhold for produktivitet og samvær.
 
Hos FH Tech er vi eksperter i belysning, og vi står altid klar til at rådgive dig om de forskellige belysningssystemer til boligen. Der findes mange forskellige systemer, herunder både analoge og digitale systemer, som kan bruges i alle hjemmets lamper og som dermed skaber kontinuitet i hele boligen. Vi er altid opdateret på de nyeste og mest energieffektive belysningssystemer, så vi kan rådgive dig, til at finde en bæredygtig og holdbar belysning i hjemmet, både udvendigt og indvendigt. Samtidig sørger vi altid for en sikker montering. 


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Miljørigtige og effektive lyskilder

Nye lyskilder kan være med til at sikre dig en betydelig besparelse på elregningen. Her er LED-belysning blandt de mest effektive belysningssystemer, da LED-belysning har færre driftsomkostninger, og samtidig er mere energieffektive og bæredygtige. . Det er helt op til dig, hvilken belysning du ønsker, herunder om du ønsker LED-belysning, samt hvorvidt din belysning skal styres analogt eller digitalt med et intelligent system, som kan styres fra en app. Foruden montering, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig godt i gang med dine belysningsstyringssystemer, så du kan føle dig tryg ved styringssystemerne og de forskellige funktioner.

Montering og opsætning både indendørs og udendørs

Vi er hos FH Tech eksperter i alle former for belysning, og kan derfor hjælpe dig, med at vælge den helt rigtige belysning, og herefter monteringen af det valgte system. Vi monterer belysning både indendørs og udendørs, og hjælper samtidig med installering af lysdæmpere og udvendig sensorstyring.
 
Vi står også klar til at hjælpe dig med en komplet installering af el i boligen, herunder både montering af røgalarmer, samt øvrig boliginstallation og installering af varmepumper. Ønsker du at optimere elsystemerne i din bolig, foretager vi også gerne et el tjek. Kontakt os i dag på telefon 45 25 70 60 60 og hør mere om vores services.