Ring til os

Boliginstallation

Boliginstallation

Trænger jeres boliginstallation til en renovering, eller vil I bygge nyt?
 
Boliginstallation er et nøgleelement i ethvert boligprojekt, for uden en velfungerende el-installation, samt kyndig installation af elementer i blandt andet køkkenet, er det svært at komme i mål med drømmeboligen.
 
Hos FH tech hjælper vi dig i mål med boliginstallation, uanset hvilke projekter du mangler hjælp til. Vores autoriserede installatører er altid på forkant med de nyeste love og regler, og du er dermed sikret lovlige elinstallationer, hvor sikkerhed er i førersædet.


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Montering af lamper og hårde hvidevarer

Hos FH tech er vi specialister i boliginstallation, og vores ekspertise og tekniske kunnen kan derfor hjælpe dig på plads i boligen. Det kan være sin sag, at skulle gennemskue en elinstallation, hvis man ikke er fagmand, og derfor hjælper vi gerne med stort som småt. Ingen opgaver er for store eller for små, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os med en speciel installationsopgave, eller blot en installering af hjemmets opvaskemaskine. Vi tilbyder også tryghedsaftaler og løbende el-tjek, så I altid er sikret hurtig ekspedering.
 
Vores ekspertise er bred, og vi kan derfor klare installering af alt indenfor boliginstallation. Vi er blandt andet specialister i køkkeninstallation og montering af hårdehvidevarer. Vi hjælper også gerne med installation af lamper, samt installation, flytning og udskiftning af eltavler.

Rådgivning i el-installation

Skal du omlægge el-installationen i din bolig, står vi gerne klar med kyndig rådgivning. Der findes mange forskellige el-installationer til boligen, herunder intelligent el-installationer, hvor der forekommer kommunikation mellem sensorerne, stikkontakter og lampesteder. Vores elektrikere er eksperter i el-installation til boligen, og vi kan derfor også rådgive dig og din familie, så I kan finde den løsning, der passer bedst til jeres livsstil og bolig.

Få et tilbud på boliginstallation

Har I brug for hjælp til boliginstallation? FH tech klarer installation af hårde hvidevarer, lamper, eltavler og udskiftning af el-installationer. Hos os kommer sikkerhed, nøjagtighed og service altid i første række. Kontakt os på telefon 25 70 60 60 eller på email fh-tech@fh-tech.dk.for et uforpligtende tilbud.