Ring til os

Boligforeninger

Boligforeninger

Hos FH Tech har vi blandt andet stor erfaring med elinstallationer, montering af varmepumper, installation og opsætning af alarmsystemer hos boligforeninger.
Som boligforeninger er man afhængig af at installationerne fungerer optimalt, hele tiden. En fejl på installationerne kan hurtigt blive besværligt og dyrt for boligforeningen, og derfor er en pålidelig aftale med en installatør helt uundværligt. Hos FH Tech rykker vi ud med kort varsel, så I undgår høje udgifter og flere dage uden strøm om vand i boligerne.


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Tryghedsaftale

Som boligforening kan I hos FH Tech oprette en tryghedsaftale. Vores tryghedsaftale gælder for alle faste installationer, og indebærer, at vi kommer ud til jer og løser problemet, alle ugens dage og alle døgnets timer. Tryghedsaftalen koster xx kroner i måneden, og som kunde skal du kun betale normalpris plus eventuelt overarbejdstillæg. Vælger du at abonnere på vores månedlige tryghedsaftale, får I tilmed også en årlig gennemgang af boligforeningens elinstallationer.

For eksempel sker det ofte, at en løs forbindelse medfører at der ikke er strøm i boligforeningen. I et sådant tilfælde, rykker vi ud, reparerer skaden og sørger for, at I igen kan få strøm i boligforeningens lejligheder.

El tjek

Ønsker I at komme eventuelle skader på installationerne i forkøbet, tilbyder vi også faste el tjek. Her gennemgår vi eksisterende installationer og rådgiver om, hvordan I kan få rettet eventuelle fejl, så I er bedst muligt sikret – både hvad angår drift og økonomi. Vi udfører el tjek i alle boligforeninger, herunder også andelsboligforeninger.

Kontakt os for et godt tilbud

Er jeres boligforening interesseret i en pålidelig og dygtig samarbejdspartner? Hos FH Tech tilbyder vi faste månedlige tryghedsaftaler til boligforeninger, kontinuerlige eltjek, og andre installationsopgaver. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I mangler hjælp, eller hvis I har spørgsmål til vores ydelser. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.