Ring til os

Butikker

Butikker

Hos FH Tech er vi specialister i belysning til butikker, og vi hjælper derfor gerne med montering af belysningssystemer, samt rådgivning om og montering af butikkens øvrige elinstallationer. Med over 20 års erfaring i branchen, sikrer vi altid et tilfredsstillende resultat, der passer til lige netop jeres behov.

Hvorfor opstår skimmelsvamp

Montering af belysningssystemer

Veloplyste og indbydende butikslokaler kræver den helt rette belysning. Den rette belysning kan nemlig være afgørende for, hvordan kunderne oplever varerne i en butik, og dermed om de vælger at købe dem. Hos FH Tech har vi stort kendskab til diverse belysningssystemer, som er velegnet til butikker. Derudover ved vi, hvor lyskilderne skal placeres, og hvor meget lys der skal være i butikken. Har du netop åbnet en helt ny butik, som skal belyses, eller ønsker I en optimering af butikkens belysningssystemer, er I velkomne til at kontakte os. Vi hjælper nemlig både med montering af belysningssystemer samt rådgivning, så vi i samarbejde kan finde flot og praktisk belysning til butikslokalerne.

Rådgivning omkring elinstallationer

En helt ny butik, kræver elinstallationer – og foruden belysning, indebærer det blandt andet installation og montering af nød og panikbelysning samt effektive alarmsystemer, der kan holde tyvene væk. Hos FH Tech kan vi tilbyde jer kyndig rådgivning omkring installationerne i forbindelse med åbning af en ny butik, eller renovering af en allerede etableret. Ønsker I at samarbejde med os, giver vi jer gerne et tilbud på komplet installation af butikkens el og belysning.

Kontakt os for råd og vejledning

Ønsker I hjælp til montering af belysningssystemer, el installation eller råd og vejledning herom? Hos FH Tech hjælper vi gerne med de nødvendige installationer i butikker. Vi har stor erfaring i branchen, og i forbindelse med installation af elsystemer, vægter vi altid sikkerhed og funktionalitet højt. Vil I høre mere om vores services til butikker, kan I altid kontakte os på telefon 25 70 60 60 eller på email fh-tech@fh-tech.dk.