Ring til os

EL Tjek

El tjek til private og boligforeninger

Står du overfor salg af din bolig, og skal du derfor bruge en dygtig installatør til at foretage et grundigt el tjek? Eller ønsker du blot at få et generelt overblik over elinstallationerne i din bolig? FH Tech tilbyder el tjek til både private og andelsboligforeninger – vi har stor erfaring på området, og afdækker dermed alle fejl og mangler.
 
Et el tjek dækker over en visuel gennemgang af boligens elinstallationer, samt stikprøver af de mest elementære elinstallationer. Formålet med et el tjek er at sikre, at alt er som det skal være – at der ikke er fejl og mangler på installationerne, samt at der ikke er ulovlige installationer i din bolig. Selve gennemgangen munder ud i en dokumentation, hvoraf den sikkerhedsmæssige standard af elinstallationerne fremgår.


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Bestil eltjek ved ind- og udflytning af lejlighed

Står du overfor en ind- eller udflytning, vil det højst sandsynligt kræve et el tjek. I mange boligforeninger, herunder flere andelsboligforeninger, er et el tjek påkrævet, da det står indskrevet i vedtægterne, at en autoriseret installatør skal lave eltjek, når en lejlighed sættes til salg. Med et el tjek fra FH Tech, får du en autoriseret vurdering af elinstallationerne i din bolig. Vi kigger blandt andet på boligens eltavler, HPFI-relæ, tilslutnig af hvidevarer og stikkontakter.

Løbende optimering af dine elinstallationer

Hos FH Tech udfører vi ikke kun eltjek i forbindelse med ind- og udflytning. Er du bekymret for sikkerheden i boligens elinstallationer, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi udfører gerne el tjek løbende, og supplerer også gerne med optimering af dine elinstallationer. 
 
Vælger du at abonnere på vores tryghedsaftale, får du et el tjek med i pakken én gang om året. Vores tryghedsaftale koster kun 49 kroner om måneden, og indebærer blandt andet hurtig ekspedering alle ugens dage, og attraktive priser på installationsarbejdet. Læs mere om tryghedsaftalen her.
 
FH Tech hjælper med el tjek, både til private og boligforeninger – tøv ikke med at kontakte os i dag, for et godt og uforpligtende tilbud.