Ring til os

Rådgivning af dit projekt

Rådgivning af dit projekt

Står I overfor et større projekt, der involverer installation af el-tavler, belysning på kontorer, sikkerhedsbelysning eller installation af el ved en større renovering? Som autoriseret el-installatører, udfører vi jos FH Tech alle opgaver indenfor el-installation. Vi tilbyder grundig rådgivning, koordinering og projektstyring af små som store installationsprojekter. Vores kernekompetencer er automation og installation, men uanset hvilken opgave, vi udfører for jer, sørger vi for kvalitet og sikkerhed.


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Vi strukturer og koordinerer dit projekt

Med hele 20 års erfaring i branchen, er vi hos FH Tech både rutinerede, professionelle og strukturerede i vores arbejde med el-installation og automation. Derfor er vi din ideelle samarbejdspartner, hvis du leder efter et firma, der kan varetage projektstyring og rådgivning på et projekt indenfor montering, installation, industri og automation, eller levering og opsætning af enten nød og panikbelysning eller andet el-installationsarbejde.
 
Vi tager gerne hånd om hele projektet, og sørger derfor for både rådgivning, koordinering og projektstyring. Vores rådgivning er altid kyndig og ærlig – og vi kommer gerne med anbefalinger og gode råd der er baseret på brancheviden og erfaring fra lignende erhvervskunder. Eksempelvis udfører vi gerne servicetjek og gennemsyn, som kan give os et indblik i, hvilke komponenter og installationer der kunne gavne jer.
 
Når vi rådgiver, er vores fokus altid på optimering og effektivisering af el-installationerne i jeres virksomhed, og vi har altid de nyeste teknologier in mente.

Kontakt os i dag for rådgivning af dit projekt

Er I på udkig efter pålidelig rådgivning omkring større eller mindre installations- eller automationsprojekter? Vi står altid klar med grundig rådgivning, og hjælper også gerne med koordinering af jeres projekter. Ønsker I at høre mere om de mange muligheder hos FH Tech, er i altid velkomne til at kontakte os på telefon 25 70 60 60 eller på email fh-tech@fh-tech.dk.