Ring til os

Industri & Automation

Industri og automation

Automationsopgaver i industrien kan være komplekse, og kræver derfor stor tillid til den valgte leverandør. Hos FH Tech har vi stor erfaring med automation, og vi arbejder dagligt med automation fra alle de førende leverandører, heriblandt Siemens, Schneider, Omron, Phoenix med flere. Vi hjælper i den forbindelse blandt andet med rådgivning, projektering og indretning af maskiner, projektering af sikkerhedssystemer på maskinanlæg, udføring af udligningsforbindelser på maskiner, samt tilbygning. Derudover samarbejde vi med flere ingeniørfirmaer, så vi i sammen med dem kan udføre større industriprojekter, og koordinere forskellige håndværksgrupper.
 
Industri og automation, er blevet tættere knyttet i takt med digitaliseringen og fremkomsten af nye teknologier. Målet er at øge effektiviteten, fleksibiliteten og produktiviteten hos virksomhederne, og dermed er den automatiserende process med til at skabe bedre resultater og en nemmere hverdag. Hos FH Tech har vi stort kendt til industri og automation. Vores store erfaring gør os til en pålidelig samarbejdspartner, til projektstyring af automation i din virksomhed.


Hvorfor opstår skimmelsvamp

Projektstyring til industri

Med automation som spidskompetence, specialiserer vi os i maskinsikkerhed og projektering, samt udførelse af opgaver, der har til formål at minimerer driftsforstyrrelser. Vi står gerne for projektstyring af automation i din virksomhed, og fører alle projekter helt til dørs, uanset hvilken industriel automation, I ønsker at implementere. Vi samarbejder med flere forskellige ingeniørfirmaer, og vi kan derfor i samarbejde med dem gennemføre turnkey projekter og andre industriprojekter. Generelt har vi stor erfaring indenfor branchen, og er dermed specialiseret i at udføre mange forskellige opgaver. Vi har blandt andet erfaring med:

 • Styringsopgaver efter HD60364 og EN60204
 • Indretning mv. af maskiner
 • Industri kraftinstallationer efter HD6036
 • Industri lysinstallationer
 • Opbygning af tavler - herunder kraft, lystavler, styrings kabinetter og netværkskabinetter
 • Udførelse af varmetabsberegning
 • Risikovurdering
 • Projektering af sikkerhedssystemer på maskinanlæg
 • Udligningsforbindelser på maskinen samt tilbygning
 • Kontrol af udligningsforbindelser
 • Udførelse af frekvenksomformer

ProfiNet og ProfiBus

Hos Fh Tech er vi også certificeret ProfiNet Installatør og ProfiBus ingeniør. Det medfører, at vi gerne udfører både projektering og installationer på alle ProfiBus og ProfiNet-komponenter. Blandt vores kunder er Københavns Lufthavns bagageanlæg. Her har vi udskiftet cirka 130 motorstarter M200D ProfiBus Siemens med G120D ProfiNet, udskiftet PLC S7 -400 ProfiNet, samt opbygget hele deres ProfilNet netværk.

Håndtering af software og programmering

Hos FH Tech hjælper vi også med håndtering af både software og programmering, gennem vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere. Her udfører vi PLC programmering på Siemens PLC.

Altid kyndig rådgivning samt risikovurdering

Vi står altid klar med kyndig rådgivning, så vi i samarbejde kan sikre os den mest fordelagtige løsning, for lige netop jer. Vi rådgiver blandt andet indenfor belysning, kraftinstallationer, ProfiBus netværk, ProfiNet netværk, maskininstallation og opbygning.

Samtidig foretager vi gerne en risikovurdering, så vi kan sikre os, at installationerne og automationen er udført optimalt og sikkert.

Kontakt os for et tilbud på industri og automation

Industri og automation er I rivende udvikling, og i takt med at teknologien bliver mere og mere avanceret, vælger mange at alliere sig med en dygtig samarbejdspartner der kan stå for projektstyring af virksomhedens automation. Hos FH Tech står vi klar til at hjælpe din virksomhed med automation, og vi er med i alle led af processen. Som din faste samarbejdspartner, kan I indgå en tryghedsaftale, hvor træder vi træder til med kort varsel, hvis der skulle opstå problemer og driftsforstyrrelser. Det gælder alle ugens dage og på alle tidspunkter af døgnet. Ønsker du at høre mere?  Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 25 70 60 60 eller på email fh-tech@fh-tech.dk.